Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης

Καταχωρώντας το e-mail σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε προσφορές από το Dealber καθημερινά μέσω newsletter ή/και ενημερωτικό e -mail . Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Dealber (όπως ορίζεται παρακάτω). Με τη χρήση της συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης (όπως ορίζονται παρακάτω). Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ .

Η τελευταία ανανέωση των παρόντων Όρων Χρήσης πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2016.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Η Dealber.gr (" Dealber" " εμείς " ή "εμάς " ή "δικό μας ") είναι η κάτοχος και διαχειρίστρια της ιστοσελίδας www.dealber.gr, τις εκδόσεις εφαρμογών για κινητά και κινητές συσκευές και τις ιστοσελίδες που διαχειριζόμαστε τώρα ή στο μέλλον που αναφέρουν αυτούς τους Όρους Χρήσης (συνολικά, " Ιστοσελίδα"). Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της Dealber μέσω της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης (όπως αναγράφονται στο παρόν) και όποιους επιπρόσθετους όρους εφαρμόζονται σε συγκεκριμένα προγράμματα στα οποία μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε. Επιπλέον συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου, που αναγράφεται στο παρόν και αναγνωρίζετε ότι θα επισκέπτεστε τακτικά τους Όρους Χρήσης ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Η Πολιτική Απορρήτου, μαζί με τους παρόντες Όρους Χρήσης, και οποιουσδήποτε άλλους όρους που περιλαμβάνονται εδώ ή αναφέρονται εδώ, συγκεντρωτικά θα αναφέρονται ως" Όροι Χρήσης." Ο όρος "χρήση" επιπλέον περιλαμβάνει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που έχει πρόσβαση και χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα με crawlers, robots, data mining ή extraction tools ή οποιαδήποτε άλλη λειτουργία.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ DEALBER, ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η\' ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ, ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Η’ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

Dealber IKE, Λ. Ανδρέα Συγγρού 194, Καλλιθέα, ΤΚ: 17671, VAT: EL800676733, Αρ. ΓΕΜΗ: 135384601000

1. Σχετικά με την Ιστοσελίδα

Η Ιστοσελίδα είναι μία πλατφόρμα μέσω της οποίας συγκεκριμένοι έμποροι (" Έμποροι") πωλούν κουπόνια για προϊόντα ή υπηρεσίες ή εμπειρίες (" Κουπόνια"), πωλούν ταξιδιωτικά προϊόντα και υπηρεσίες (" Προϊόντα"), πωλούν δωροκάρτες (" Δωροκάρτες"), πωλούν αγαθά και υπηρεσίες απευθείας σε εσάς, σας προσφέρουν κουπόνια, προωθητικούς κωδικούς, δώρα, δείγματα, και προσφορές για download λογισμικών προγραμμάτων (" Κουπόνια"), και πωλούν εμπειρίες εστιατορίων για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες (" Κρατήσεις ") (συνολικά, " Εμπορικές Προσφορές"). Οι Έμποροι είναι οι πωλητές και εκδότες των Εμπορικών Προσφορών και είναι οι μόνοι υπεύθυνοι προς εσάς για την ποιότητα και παράδοση των παρεχόμενων προϊόντων ή/και υπηρεσιών σε εσάς. Η Dealber είναι μεσολαβητής αυτών των Εμπορικών Προσφορών και ενώ επιλέγει προσεχτικά τους Εμπόρους με βάση την φήμη και αξιοπιστία τους, δεν είναι υπεύθυνη για την παράδοση και παροχή των υπηρεσιών ή/και προϊόντων προς εσάς.

Ορισμένες Εμπορικές Προσφορές, Προϊόντα και άλλα διαθέσιμα προγράμματα και τιμολογήσεις στην Ιστοσελίδα μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή στην αποκλειστική κρίση της Dealber, χωρίς προειδοποίηση.

2. Ιδιοκτησία της Ιστοσελίδας

Η Ιστοσελίδα, οποιοδήποτε περιεχόμενο αυτής και η δομή που χρησιμοποιούνται για την παροχή της Ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία δική μας, των συνεργατών μας, Εμπόρων και άλλων παρόχων. Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα και δεχόμενοι αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις:

 • Η Dealber σας παρέχει περιορισμένη, προσωπική, μη εκχωρούμενη, μη αποκλειστική, ανακλητή άδεια να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα σύμφωνα με αυτούς τους Όρους Χρήσης και όποιους επιπρόσθετους όρους και πολιτικές που θεσπίζονται από την Dealber
 • Συμφωνείτε να μην αναπαραγάγετε, διανείμετε, δημιουργήσετε παράγωγα, προβάλλετε δημοσίως, αναπαραγάγετε δημοσίως, αδειοδοτήσετε, πωλήσετε ή μεταπωλήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο, Software, προϊόντα ή υπηρεσίες από ή μέσω της Ιστοσελίδας χωρίς τη ρητή, έγγραφη έγκριση της Dealber

3. Χρήση της Ιστοσελίδας

Ως προϋπόθεση χρήσης της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε ότι:

 • Έχετε φτάσει την ηλικία ενηλικίωσης στη χώρα στην οποία διαμένετε

 • Έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα

 • Δεν σας έχει απαγορευθεί η λήψη προϊόντων ή υπηρεσιών βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας

 • Δεν θα επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα με crawlers , ρομπότ, data extraction ή extraction tools ή οποιαδήποτε άλλα παρόμοια εργαλεία

 • Η χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς θα είναι πάντα σύμφωνη με τους παρόντες Όρους Χρήσης

 • Θα πραγματοποιείτε μόνο νόμιμες αγορές που συμμορφώνονται με το γράμμα και το πνεύμα των όρων των αντίστοιχων προσφορών

 • Θα πραγματοποιείτε τις αγορές στην Ιστοσελίδα μόνο για δική σας χρήση ή ως δώρο για ένα άλλο πρόσωπο. Απαγορεύεται ρητά η μεταπώληση των Εμπορικών Προσφορών ή άλλων ενεργειών της Ιστοσελίδας και απαγορεύεται ρητά η χρήση, με οποιοδήποτε τρόπο, των Εμπορικών Προσφορών από εσάς για εμπορικούς σκοπούς.

 • Οι πληροφορίες που παράσχετε στην Ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας στοιχείων για την απόκτηση των Εμπορικών Προσφορών, πρέπει να είναι ακριβείς, αληθείς, τρέχουσες και πλήρεις

 • Θα ενημερώνετε και διορθώνετε τις πληροφορίες που υποβάλατε στην Ιστοσελίδα και θα βεβαιώνετε ότι είναι ακριβείς ανά πάσα στιγμή (μη ισχύουσες πληροφορίες θα ακυρώνουν το λογαριασμό σας) και

 • Θα αγοράζετε μόνο μία Εμπορική Προσφορά, προϊόντα ή θα συμμετέχετε σε άλλα διαθέσιμα προγράμματα μέσω της Ιστοσελίδας με τη δημιουργία ενός μόνου λογαριασμού στην Ιστοσελίδα, καθώς και συμφωνείτε ότι κάθε αγορά θα υπόκειται στους ισχύοντες Όρους Πώλησης που παρατίθενται σε αυτούς τους Όρους Χρήσης.

4. Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα

Η Dealber διατηρεί το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική κρίση της, να αρνηθεί την παροχή υπηρεσίας ή χρήση της Ιστοσελίδας ή την δημιουργία λογαριασμού σε οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο. Παρόλο που καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες να διατηρούμε την Ιστοσελίδα και τον λογαριασμό σας προσβάσιμο, μερικές φορές η Ιστοσελίδα ή/και ο λογαριασμός σας μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Αντιλαμβάνεστε και συμφωνείτε ότι μπορεί να υπάρχουν διακοπές στην υπηρεσία ή εκδηλώσεις, στην πρόσβαση της Ιστοσελίδας ή στο λογαριασμό σας λόγω των περιστάσεων, τόσο εντός του ελέγχου μας (π.χ. συντήρηση) και έξω από τον έλεγχό μας.

5. Τροποποίηση

Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να διακόψουμε ή να τροποποιήσουμε μέρος ή όλο των παρόντων Όρων Χρήσης, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Αν εφαρμόσουμε αλλαγές που επηρεάζουν τη χρήση της Ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών μας, θα αναρτήσουμε ειδοποίηση της αλλαγής στην παρούσα σελίδα των Όρων Χρήσης. Οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτούς τους Όρους Χρήσης θα έχουν ισχύ κατά την δημοσίευσή τους υπό την προϋπόθεση ότι οι αλλαγές αυτές δεν θα ισχύουν για Εμπορικές Προσφορές ή προϊόντα που αγοράστηκαν πριν από την ημερομηνία έναρξης ισχύος των αλλαγών αυτών. Εάν δεν συμφωνείτε με τις αλλαγές, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα ή οποιεσδήποτε υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της Ιστοσελίδας μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος των σχετικών αλλαγών. Σας προτείνουμε να επανεξετάζετε τους Όρους Χρήσης τακτικά για να διασφαλίσετε ότι θα είστε ενημερωμένοι σχετικά με οποιεσδήποτε αλλαγές. Συμφωνείτε ότι η ανάρτηση ειδοποίησης για τυχόν αλλαγές στην σελίδα των Όρων Χρήσης είναι επαρκής ειδοποίηση ενημέρωσης των σχετικών αλλαγών και ότι η συνέχιση της χρήσης της Ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών μας θα συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών και των Όρων Χρήσης, όπως τροποποιήθηκαν.

6. Ο λογαριασμός σας

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να διατηρείτε τον λογαριασμό σας στην Ιστοσελίδα αποκλειστικά για προσωπική σας χρήση και θα πρέπει να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας μία έγκυρη πιστωτική κάρτα, η οποία είναι στην κατοχή και στο όνομά σας. Είστε υπεύθυνοι για να ενημερώνετε και να διορθώνετε τις πληροφορίες που έχετε καταχωρήσει για να δημιουργήσετε ή να διατηρείτε τον λογαριασμό σας. Ως μέρος των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας, έχετε τη δυνατότητα:

 • Να αποθηκεύσετε, να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας
 • Να αφαιρεθείτε από αυτόματη σύνδεση στην Ιστοσελίδα.

Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η Dealber δεν θα έχει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιστατικό που προκύπτει από, ή σχετίζεται, με τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Θα πρέπει να διασφαλίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να εποπτεύετε την χρήση του λογαριασμού σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας και τη διατήρηση των ρυθμίσεων που αντικατοπτρίζουν τις προτιμήσεις σας. Η Dealber αναγνωρίζει μόνο εσάς, όπως έχετε εγγραφεί και έχετε παρέχει τις πληροφορίες σας με δική σας ευθύνη, ως εγγεγραμμένο χρήστη. Συμφωνείτε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα του λογαριασμού σας. 

Ο λογαριασμός σας είναι μη μεταβιβάσιμος. Δεν μπορείτε να πουλήσετε, να συνδυάζετε, ή με άλλο τρόπο να το μοιραστείτε με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των Όρων Χρήσης, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, την αποτυχία να διατηρήσετε ενημερωμένες και σωστές πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας (π.χ., έγκυρα στοιχεία πιστωτικής κάρτας) θα προκαλέσει την υποβάθμιση του λογαριασμού σας και μπορούμε να ακυρώσουμε το λογαριασμό σας στην αποκλειστική μας ευχέρεια. Εάν ο λογαριασμός σας ακυρωθεί, ενδέχεται να χάσετε τυχόν εκκρεμείς, τρέχουσες ή μελλοντικές πιστώσεις του λογαριασμού (π.χ. Dealber Credits, όπως αυτές ορίζονται από την Dealber), και οποιαδήποτε άλλη μορφή πίστωσης του λογαριασμού σας. Κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας στην Ιστοσελίδα, οι διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης συνεχίζουν να ισχύουν.

7. Καταναλωτική συμπεριφορά

Όλες οι δραστηριότητες στην Ιστοσελίδα πρέπει να συμμορφώνονται με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Σε περίπτωση που η συμπεριφορά σας, κατά την απόλυτη κρίση μας, περιορίζει ή αναστέλλει οποιοδήποτε άλλο χρήστη από την Ιστοσελίδα, μπορούμε να περιορίσουμε ή να τερματίσουμε τα προνόμια σας στην Ιστοσελίδα και να αναζητήσουμε άλλες λύσεις, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, την ακύρωση του λογαριασμού σας ή ακύρωσης των πιστώσεων στο λογαριασμό σας. Οι ακόλουθες δραστηριότητες απαγορεύονται στην Ιστοσελίδα και αποτελούν παράβαση των Όρων Χρήσης:

Η υποβολή οποιουδήποτε περιεχομένου στην Ιστοσελίδα που:

 • Παραβιάζει τους ισχύοντες νόμους (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, νόμων πνευματικής ιδιοκτησίας, νόμων σχετικά με τα δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής και της δημοσιότητας και νόμων που σχετίζονται με δυσφήμιση)

 • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες, εκτός από την περίπτωση σας ζητάμε ρητά να παράσχετε τέτοιες πληροφορίες

 • Περιέχει ιούς ή κακόβουλο λογισμικό

 • Προσφέρει παράνομη λήψη οποιωνδήποτε πνευματικών δικαιωμάτων, εμπιστευτικών ή ιδιωτικών πληροφοριών

 • Έχει ως αποτέλεσμα την πλαστοπροσωπία

 • Περιέχει μηνύματα από τους μη εκπροσώπους της Dealber που ισχυρίζονται ότι μιλούν εξ ονόματος της Dealber ή παρέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την Dealber

 • Περιέχει αλυσιδωτές επικοινωνίες ( chain emails) οποιουδήποτε είδους

 • Είναι εσκεμμένα ανακριβές, συντελεί σε απάτη ή παραποιεί πληροφορία σε σχέση με το λογαριασμό σας στην Ιστοσελίδα ή για να δημιουργήσετε πολλαπλούς λογαριασμούς στην Ιστοσελίδα ή

 • Προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικό σήμα ή άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς τη ρητή άδεια του ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικού σήματος ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας.

Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να πράξει ή πράξει οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

 • Πρόσβαση σε δεδομένα που δεν προορίζονται για τον ίδιο, όπως η πρόσβαση σε έναν server ή λογαριασμό στον οποίο δεν επιτρέπεται η πρόσβαση

 • Σάρωση ή παρακολούθηση της Ιστοσελίδας για σκοπούς συλλογής δεδομένων, σε μια προσπάθεια παρακολούθησης των πωλήσεων, της χρήσης, των συνολικών πληροφοριών, προσφορών, πληροφοριών τιμολόγησης ή παρόμοιων δεδομένων

 • Σάρωση ή έλεγχο της ασφάλειας ή την παραβίαση των μέτρων ασφαλείας ή ταυτότητας ή

 • Παρέμβαση στην υπηρεσία προς οποιονδήποτε χρήστη με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, μέσω της υποβολής ενός ιού στην Ιστοσελίδα ή προσπάθειας υπερφόρτωσης, « flood», «spam », «mail bomb» ή «crash » της Ιστοσελίδας.

 • Πλαίσια, τεχνικές ή διαμόρφωση της τεχνολογίας για να περικλείει οποιοδήποτε περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στον Ιστότοπο χωρίς τη ρητή έγγραφη άδειά μας

 • Οποιοδήποτε περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό του Περιεχομένου Χρήστη (όπως ορίζεται κατωτέρω), σε οποιαδήποτε meta tags ή άλλες τεχνικές "κρυφού κειμένου" ή τεχνολογίες χωρίς τη ρητή έγγραφη άδεια της Dealber

 • Στην Ιστοσελίδα ή σε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενά της για να διαφημίσει ή να ζητήσει, για οποιοδήποτε εμπορικό, πολιτικό ή θρησκευτικό σκοπό ή να ανταγωνιστούν, άμεσα ή έμμεσα με την Dealber ή

 • Στην Ιστοσελίδα ή σε οποιοδήποτε μερος της για να ζητήσει καταναλωτές, Εμπόρους ή άλλα τρίτα μέρη να γίνουν χρήστες ή συνεργάτες άλλων διαδικτυακών ή επίγειων υπηρεσιών, άμεσα ή έμμεσα ανταγωνιστικές ή δυνητικά ανταγωνιστικές με την Dealber, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, στοιχεία τρεχουσών ή παρελθοντικών προσφορών.

 • Στην Ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των τρεχουσών ή παρελθοντικών προσφορών και διαθέτει τέτοιο περιεχόμενου στους καταναλωτές με οποιοδήποτε τρόπο που εκτρέπει την κυκλοφορία από την Ιστοσελίδα χωρίς την ρητή έγγραφη άδειά μας ή

 • Προσωπικές πληροφορίες (που ορίζονται στην Πολιτική Απορρήτου μας), Περιεχόμενο Χρήστη (όπως ορίζεται στην ενότητα 12 κατωτέρω) ή το περιεχόμενο οποιωνδήποτε καταναλωτών ή εμπόρων.

 • Παραβίαση ή παρέμβαση στην ορθή λειτουργία οποιουδήποτε τμήματος, σελίδα ή την περιοχή της Ιστοσελίδας ή οποιωνδήποτε λειτουργιών ή υπηρεσίες που παρέχονται από Dealber

 • Οποιαδήποτε ενέργεια που εκτρέπει υπερβολική ζήτηση για τις υπηρεσίες μας ή επιβάλλει ή μπορεί να επιβάλει, ένα δυσανάλογα μεγάλο φορτίο στους διακομιστές μας ή άλλο τμήμα της υποδομής μας (όπως καθορίζεται κατά την απόλυτη κρίση μας)

 • Μεταπώληση ή τον αναπροσανατολισμό πρόσβασής σας στην Ιστοσελίδα ή οποιεσδήποτε αγορές που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας

 • Υπέρβαση ή προσπάθεια να υπέρβασης των ορίων ποσότητας κατά την αγορά Εμπορικών Προσφορών ή Προϊόντων, ή άλλως χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε Dealber λογαριασμό για αγορά Εμπορικών Προσφορών ή Προϊόντων για μεταπώληση ή για κερδοσκοπικούς, ψευδείς, δόλιους ή οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς που απαγορεύονται ρητά από τους παρόντες Όρους Χρήσης και τους όρους κάποιας συγκεκριμένης προσφοράς στο Site

 • Πρόσβαση, παρακολούθηση ή αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου από την Ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε " robot," "spider ," "scraper" ή άλλα αυτοματοποιημένα μέσα ή οποιαδήποτε χειροκίνητη διαδικασία για οποιονδήποτε σκοπό χωρίς τη ρητή έγγραφη άδειά μας

 • Παραβίαση των περιορισμών σε οποιεσδήποτε επιγραφές αποκλεισμού ρομπότ στην Ιστοσελίδα ή παράκαμψη ή καταστρατήγηση άλλων μέτρων που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη ή τον περιορισμό της πρόσβασης στην Ιστοσελίδα

 • Άθροιση οποιωνδήποτε τρεχουσών ή παρελθουσών προσφορών ή το περιεχόμενο ή άλλες πληροφορίες από την Ιστοσελίδα (είτε με τη χρήση συνδέσμων ή άλλων τεχνικών μέσων ή φυσικών αρχείων που σχετίζονται με τις αγορές που γίνονται μέσω της Ιστοσελίδας) με υλικό από άλλους δικτυακούς τόπους ή σε μια δευτερεύουσα τοποθεσία χωρίς τη ρητή έγγραφη άδειά μας

 • Υπερσύνδεση σε οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της διαδρομής αγοράς για κάθε κουπόνι) χωρίς τη ρητή έγγραφη άδειά μας

 • Υπερσυνδέσεων από οποιαδήποτε άλλη Ιστοσελίδα χωρίς τη ρητή έγγραφη άδειά μας

 • Παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες εναντίον των επιχειρηματικών συμφερόντων ή τη φήμη της Dealber, των Εμπόρων μας ή των υπηρεσιών μας.

 • Χρήση, συλλογή και συμμετοχή σε οποιαδήποτε ενέργεια της Ιστοσελίδας, στις Εμπορικές Προσφορές κ.α. κατά παράβαση των παρόντων Όρων Χρήσης.

8. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων σας

Στη Dealber προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Σας ενθαρρύνουμε να εξετάσετε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου σχετικά με τους τρόπους που μπορούμε να συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, και να μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα και τις επιλογές σας. Η Πολιτική Απορρήτου ενσωματώνεται σε αυτούς τους Όρους Χρήσης και είναι προσβάσιμη εδώ .

9. Όροι Πώλησης

Με την αγορά ή τη λήψη οποιασδήποτε Εμπορικής Προσφοράς ή Προϊόντων μέσω της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

10. Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Το κουπόνι σας μπορεί πάντα να εξαργυρωθεί από τον έμπορο που το εξέδωσε τουλάχιστον για το ποσό που καταβλήθηκε εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται στο εκάστοτε κουπόνι. Μετά από το χρονικό διάστημα 14 ημερών, η Dealber δεν θα επιστρέψει την αξία κανενός κουπονιού και όλες οι πωλήσεις θεωρούνται οριστικές, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, η Εταιρία υποχρεούται να σας αποδώσει εντός 14 ημερών το τίμημα που εισέπραξε για την ηλεκτρονική αγορά με το ίδιο μέσον που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή της. Σε περίπτωση που η εξόφληση έγινε με κατάθεση σε τράπεζα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντός 60 ημερών, σημειώνοντας IBAN, το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου και την τράπεζα την οποία αφορά.

11. Ειδικά Προγράμματα

Με τη συμμετοχή σε ειδικά προγράμματα που προσφέρονται από την Dealber, όπως, ενδεικτικά, το Dealber Reserve, Dealber Bucks, Συστήστε-έναν-φίλο, κουπόνια, Dealber παιχνίδια, ή Dealber πόντοι, συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

12. Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα

Η Ιστοσελίδα περιέχει υλικό, εμπορικά σήματα και άλλες πληροφορίες ιδιοκτησίας της Dealber ή τρίτων μερών, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, κειμένου, λογισμικού, φωτογραφιών, βίντεο, γραφικών, μουσικής και ήχου και όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικό σήμα, και άλλους νόμους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η Dealber κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα στην επιλογή, τον συντονισμό, τη διαρρύθμιση και την ενίσχυση του εν λόγω περιεχομένου, καθώς και στο αρχικό περιεχόμενο σε αυτό. Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε, διανείμετε, δημοσιεύσετε, μεταδώσετε, δημοσίως προβάλετε, δημοσίως εκτελέσετε, συμμετάσχετε στη μεταφορά ή πώληση, δημιουργία παράγωγων έργων ή με οποιοδήποτε τρόπο εκμεταλλευτείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο, εν όλω ή εν μέρει. Εκτός αν άλλως ρητά ορίζεται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων, κατέβασμα, αντιγραφή, αναδιανομή, αναμετάδοση, δημοσίευση ή εμπορική εκμετάλλευση του περιεχομένου χωρίς τη ρητή άδεια της Dealber ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων δεν επιτρέπεται. Αν επιτρέπεται η λήψη, αντιγραφή, αναδιανομή, αναμετάδοση ή δημοσίευση του υλικού με πνευματικά δικαιώματα, θα γίνει ανεξάρτητη απόδοση ή/και καμία αλλαγή ή διαγραφή της απόδοσης συντακτών, σήμα κατατεθέν ή πνευματικών δικαιωμάτων. Αναγνωρίζετε ότι δεν αποκτάτε κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας κατεβάζοντας copyrighted υλικό. Κάθε παραβίαση των περιορισμών αυτών μπορεί να οδηγήσει σε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων ή άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που μπορεί να σας υποβάλει σε αστικές ή/και ποινικές κυρώσεις.

Η Dealber κατέχει τα εμπορικά σήματα, κατατεθέντα και μη, τα λογότυπα Dealber.gr και παραλλαγές αυτών που βρίσκονται στην Ιστοσελίδα είναι εμπορικά σήματα που ανήκουν στην Dealber.gr ή τους σχετικούς φορείς της και κάθε χρήση των σημάτων αυτών υπόκειται σε όφελος της Dealber.gr. Το "DEALBER" είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα. Απαγορεύεται η χρήση των ονομάτων, λογοτύπων, εμπορικών σημάτων της Dealber ή εμπορικών σημάτων ή λογοτύπων και ονομάτων τρίτων στην Ιστοσελίδα χωρίς την ρητή άδεια της Dealber.gr ή των κατόχων αυτών

13. Περιεχόμενο Χρήστη

Η Ιστοσελίδα μπορεί να παρέχει στους εγγεγραμμένους χρήστες και επισκέπτες διάφορες ευκαιρίες να υποβάλουν ή να αναρτούν κριτικές, απόψεις, συμβουλές, συζητήσεις, σχόλια, μηνύματα, απαντήσεις σε έρευνες και άλλες επικοινωνίες, καθώς και αρχεία, εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις, μουσικά έργα και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο ή υλικό υποβάλλεται ή αναρτάται στην Ιστοσελίδα (συνολικά, "Περιεχόμενο Χρήστη ") μέσω του φόρουμ, πίνακες ανακοινώσεων, ομάδες συζήτησης, chat rooms, έρευνες, blogs ή άλλες διευκολύνσεις επικοινωνίας που μπορεί να προσφέρονται στην, μέσω, ή σε σχέση με την Ιστοσελίδα ανά διαστήματα. Μπορεί να σας ζητηθεί να έχετε λογαριασμό Dealber για να υποβάλετε Περιεχόμενο Χρήστη.

Αν συνεισφέρετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη, δεν θα ανεβάσετε, δημοσιεύσετε ή άλλως καταστήσετε διαθέσιμο στην Ιστοσελίδα οποιοδήποτε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικό σήμα ή άλλο δικαίωμα ιδιοκτησίας χωρίς τη ρητή άδεια του ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικού σήματος ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Η Dealber δεν έχει καμία ευθύνη να σας παρέχει με ενδείξεις, επιγραφές ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βοηθήσει στον καθορισμό του εάν το εν λόγω υλικό προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικό σήμα. Θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που προκύψουν από οποιαδήποτε παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα, δικαιώματα ιδιοκτησίας ή οποιαδήποτε άλλη βλάβη που προκύπτει από μία τέτοια ανάρτηση ή καταχώρηση.

Αν συνεισφέρετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη, δεν θα ανεβάσετε, δημοσιεύσετε ή άλλως καταστήσετε διαθέσιμο στην Ιστοσελίδα οποιοδήποτε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικό σήμα ή άλλο δικαίωμα ιδιοκτησίας χωρίς τη ρητή άδεια του ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικού σήματος ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Η Dealber δεν έχει καμία ευθύνη να σας παρέχει με ενδείξεις, επιγραφές ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βοηθήσει στον καθορισμό του εάν το εν λόγω υλικό προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικό σήμα. Θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που προκύψουν από οποιαδήποτε παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα, δικαιώματα ιδιοκτησίας ή οποιαδήποτε άλλη βλάβη που προκύπτει από μία τέτοια αν΄ρτηση ή καταχώρηση. Επιπλέον, εάν υποβάλετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη, δηλώνετε και εγγυάστε ότι: (α) είστε ο δημιουργός του Περιεχομένου Χρήστη ή (β) σε περίπτωση που ενεργείτε εξ ονόματος του δημιουργού, ότι έχετε (i) ρητή, εκ των προτέρων άδεια από το δημιουργό να υποβάλετε ή να δημοσιεύσετε το Περιεχόμενο Χρήστη, και ότι έχουν παραιτηθεί από οποιαδήποτε ηθικά δικαιώματα σε αυτό το Περιεχόμενο Χρήστη, και ( ii) όλα τα δικαιώματα που είναι αναγκαία για τη χορήγηση των αδειών και επιδοτήσεων σε αυτούς τους Όρους Χρήσης. Αντιπροσωπεύετε ακόμη και εγγυάστε (ή, αν ενεργείτε εξ ονόματος του δημιουργού του Περιεχομένου Χρήστη, έχετε εξασφαλίσει ότι ο δημιουργός δηλώνει και εγγυάται) ότι η χρήση και η ανταλλαγή του Περιεχομένου Χρήστη για τους σκοπούς που επιλέξατε δεν θα παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή τα δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, τα δικαιώματα δημοσιότητας ή ιδιωτικότητας. Δηλώνετε και εγγυάστε ότι δεν θα ανεβάσετε, δημοσιεύσετε, μεταδόσετε ή άλλως καταστήσετε διαθέσιμο το Περιεχόμενο Χρήστη που είναι παράνομο, επιβλαβές, επιζήμιο, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, απεχθές, ρατσιστικό, παραβιάζει, πορνογραφικό, άσεμνο, βίαιο, παραπλανητικό, δυσφημιστικό, παραβιάζει την ιδιωτική ζωή του άλλου προσώπου ή παραβαίνει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων και ότι δεν θα ανεβάσετε, δημοσίευσετε, μεταδόσετε, ή με άλλο τρόπο διαθέσετε Περιεχόμενο Χρήστη που περιέχει οποιοδήποτε υλικό που φιλοξενεί ιούς ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού εξοπλισμού ή του υπολογιστή.

 • Είστε ο δημιουργός του Περιεχομένου Χρήστη
 • Σε περίπτωση που ενεργείτε εξ ονόματος του δημιουργού, ότι έχετε:
  • Ρητή, εκ των προτέρων άδεια από το δημιουργό να υποβάλετε ή να δημοσιεύσετε το Περιεχόμενο Χρήστη, και ότι έχουν παραιτηθεί από οποιαδήποτε ηθικά δικαιώματα σε αυτό το Περιεχόμενο Χρήστη, και

  • Όλα τα δικαιώματα που είναι αναγκαία για τη χορήγηση των αδειών και επιδοτήσεων σε αυτούς τους Όρους Χρήσης. Αντιπροσωπεύετε ακόμη και εγγυάστε (ή, αν ενεργείτε εξ ονόματος του δημιουργού του Περιεχομένου Χρήστη, έχετε εξασφαλίσει ότι ο δημιουργός δηλώνει και εγγυάται) ότι η χρήση και η ανταλλαγή του Περιεχομένου Χρήστη για τους σκοπούς που επιλέξατε δεν θα παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή τα δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, τα δικαιώματα δημοσιότητας ή ιδιωτικότητας. Δηλώνετε και εγγυάστε ότι δεν θα ανεβάσετε, δημοσιεύσετε, μεταδώσετε ή άλλως καταστήσετε διαθέσιμο το Περιεχόμενο Χρήστη που είναι παράνομο, επιβλαβές, επιζήμιο, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, απεχθές, ρατσιστικό, παραβιάζει, πορνογραφικό, άσεμνο, βίαιο, παραπλανητικό, δυσφημιστικό, παραβιάζει την ιδιωτική ζωή του άλλου προσώπου ή παραβαίνει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων και ότι δεν θα ανεβάσετε, δημοσιεύσετε, μεταδώσετε, ή με άλλο τρόπο διαθέσετε Περιεχόμενο Χρήστη που περιέχει οποιοδήποτε υλικό που φιλοξενεί ιούς ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού εξοπλισμού ή του υπολογιστή.

Η Dealber έχει το αποκλειστικό και απόλυτο δικαίωμα, αλλά όχι την υποχρέωση, να αναθεωρήσει, να επεξεργαστεί, να αναρτήσει, να αρνηθεί να δημοσιεύσει, να αφαιρέσει, να παρακολουθεί το Περιεχόμενο Χρήστη και να αποκαλύψει το Περιεχόμενο Χρήστη και τις περιστάσεις που περιβάλλουν τη διαβίβασή του σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος, σε οποιοδήποτε στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, την εξακρίβωση της συμμόρφωσης με τους παρόντες Όρους Χρήσης και οποιουσδήποτε κανόνες λειτουργίας που ορίζονται από την Dealber, καθώς και για να ικανοποιήσει την ισχύουσα νομοθεσία, κανονισμό ή το εξουσιοδοτημένο αίτημα της κυβέρνησης. Χωρίς περιορισμό των ανωτέρω, η Dealber θα έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε υλικό από τις Κοινότητες ή οποιαδήποτε άλλο ιστότοπο που ελέγχεται από την Dealber, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Η Dealber δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη ή άλλες πληροφορίες που εμφανίζονται ή αφαιρούνται από την Ιστοσελίδα ή αλλού. Η Dealber δεν έχει καμία υποχρέωση να χρησιμοποιεί το Περιεχόμενο Χρήστη και ενδέχεται να μην το χρησιμοποιήσει καθόλου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις και ανά διαστήματα, μπορεί να είναι πιθανό να τροποποιήσει ή να αφαιρέσει το Περιεχόμενο Χρήστη που υποβάλλεται ή δημοσιεύεται μέσω του λογαριασμού σας. Η Dealber δεν προβαίνει σε δηλώσεις ή εγγυήσεις ότι το Περιεχόμενο Χρήστη που τροποποιείτε ή αφαιρείτε θα τροποποιηθεί ή θα αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα ή αλλού, ή ότι το Περιεχόμενο Χρήστη θα πάψει να εμφανίζεται στο διαδίκτυο, στις μηχανές αναζήτησης, ιστοσελίδες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή, μέσο ή τεχνολογία.

 • Δημόσιος χαρακτήρας του Περιεχομένου Χρήστη σας

  • Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι το Περιεχόμενο Χρήστη είναι δημόσιο. Κάθε πρόσωπο (χρήστης ή μη των υπηρεσιών της Dealber) μπορεί να διαβάσει το Περιεχόμενο Χρήστη σας χωρίς να το γνωρίζετε. Παρακαλώ μην συμπεριλαμβάνετε οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα στο Περιεχόμενο Χρήστη σας, εκτός αν επιθυμείτε να δημοσιοποιούνται. Η Dealber δεν είναι υπεύθυνη για τη χρήση ή την αποκάλυψη οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών που κοινοποιείτε στο Περιεχόμενο Χρήστη.

  • Οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη οποιουδήποτε είδους που γίνεται από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος είναι κατασκευασμένο από το αντίστοιχο συντάκτη(ες) ή διανομέας(είς) και όχι από την Dealber. Άλλοι χρήστες μπορούν να αναρτούν Περιεχόμενο Χρήστη που είναι ανακριβές, παραπλανητικό ή απατηλό. Η Dealber δεν προσυπογράφει και δεν είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη, και δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκαλείται από την εξάρτησή σας σε αυτό το Περιεχόμενο Χρήστη. Το Περιεχόμενο Χρήστη αντανακλά τις απόψεις του ατόμου που το υποβάλλει και μπορεί να μην αντανακλά την άποψη της Dealber. Η Dealber δεν ελέγχει ή δεν επικυρώνει οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη, και συγκεκριμένα αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης που αφορά ή σχετίζεται με τη συνεισφορά σας, χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη και οποιεσδήποτε ενέργειες απορρέουν από τη συμμετοχή σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιουδήποτε Περιεχομένου Χρήστη.

 • Χορηγήσεις Αδειών

 • Μέρος από το Περιεχόμενο Χρήστη που υποβάλλετε στην Dealber μπορεί να εμφανιστεί ή να μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να το εμφανίσετε σε σχέση με τις προσωπικές πληροφορίες σας, ή ένα μέρος των προσωπικών σας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, αλλά χωρίς να περιορίζονται στο όνομά σας, τα αρχικά, το όνομα χρήστη, την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του χρήστη, όνομα λογαριασμού, εικόνα, καθ’ ομοίωσίν, τις προτιμήσεις, τη φωνή και την τοποθεσία. Χορηγείτε στην Dealber ατελή, διαρκή, αμετάκλητη, περαιτέρω μεταβιβάσιμη, πλήρως καταβεβλημένη, μη αποκλειστική, μεταβιβάσιμη, παγκόσμια άδεια και δικαίωμα να χρησιμοποιεί, δείχνει και διανέμει κάθε προσωπική πληροφορία σε σχέση με το Περιεχόμενο Χρήστη, σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, το δικαίωμα να προσφέρει προς πώληση και να πωλεί τα εν λόγω δικαιώματα σε προσωπικές πληροφορίες, αν το Περιεχόμενο χρήστη εμφανίζεται μόνο του ή ως μέρος των άλλων έργων, καθώς και σε οποιαδήποτε μορφή, μέσο ή τεχνολογία, είτε τώρα γνωστά ή εφεξής αναπτυχθούν, και να παραχωρήσει σε τρίτους τα δικαιώματα αυτά μέσω πολλαπλών επιπέδων υποαδειούχων, όλα χωρίς αποζημίωση για εσάς. Ωστόσο, η Dealber δεν θα έχει καμία υποχρέωση να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε σχέση με οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη.

 • Όπως ανάμεσα σε εσάς και την Dealber , θα διατηρείτε όλα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας για το Περιεχόμενο Χρήστη που υποβάλλετε ή αναρτάτε. Ωστόσο, με την παροχή Περιεχομένου Χρήστη ή άλλων πληροφοριών στην ή μέσω της Ιστοσελίδας, χορηγείτε στην Dealber ένα ατελώς, διαρκές, αμετάκλητο, περαιτέρω μεταβιβάσιμο, πλήρως καταβεβλημένο, μη αποκλειστικό, μεταβιβάσιμό, παγκόσμιο δικαίωμα και άδεια να χρησιμοποιεί, αναπαράγει, να δημιουργήσει παράγωγα έργα, να δημοσιεύει, να επεξεργαστεί, να μεταφράσει, διανέμει, εκτελέσει, εμφανίσει, μεταδόσεις, προσφέρει προς πώληση και να πωλήσει το Περιεχόμενο χρήστη μόνο του ή ως μέρος των άλλων έργων σε οποιαδήποτε μορφή, μέσο ή τεχνολογία, είτε τώρα γνωστή ή θα αναπτυχθεί στο μέλλον, και να εκμισθώσει δικαιώματα αυτών μέσω πολλαπλών επιπέδων υποαδειούχους και χωρίς αποζημίωση για εσάς. Μπορείτε να παραιτηθείτε από οποιαδήποτε «ηθικά δικαιώματα» ή άλλα δικαιώματα σε σχέση με την απόδοση πατρότητας ή την ακεραιότητα των υλικών που αφορούν το Περιεχόμενο Χρήστη που μπορεί να έχετε βάσει οποιουδήποτε εφαρμοστέου δικαίου σύμφωνα με οποιαδήποτε νομική θεωρία. Η άδεια της Dealber σε οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη ή προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, χρήση για τις προωθήσεις, διαφημίσεις, μάρκετινγκ, έρευνα αγοράς, σχόλια προς Εμπόρους, ποιοτικό έλεγχο ή οποιοδήποτε άλλο νόμιμο σκοπό.

 • Το υποβληθέν Περιεχόμενο Χρήστη ή άλλες πληροφορίες στην ή μέσω της Ιστοσελίδας, περιορίζεται σε άτομα που είναι πάνω από την ηλικία ενηλικίωσης στο κράτος ή την επαρχία στην οποία διαμένουν. Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για ενήλικες. Υποβάλλοντας Περιεχόμενο Χρήστη ή άλλο περιεχόμενο στις ή μέσω των Κοινοτήτων, επιβεβαιώνετε ότι είστε πάνω από την ηλικία της πλειοψηφίας στο κράτος ή την επαρχία στην οποία διαμένετε. Θα διαγράψουμε αμέσως Περιεχόμενο Χρήστη ή άλλο περιεχόμενο που σχετίζεται με οποιονδήποτε λογαριασμό για τον οποίο λαμβάνουμε πραγματική γνώση ότι σχετίζεται με ένα εγγεγραμμένο χρήστη που δεν είναι τουλάχιστον στην ηλικία ενηλικίωσης στο κράτος ή την επαρχία στην οποία αυτός ή αυτή κατοικεί.

14. Ιδέες Χρηστών ή τρίτων

Δεν δεχόμαστε ή εξετάζουμε, άμεσα ή μέσω οποιουδήποτε υπαλλήλου Dealber ή πράκτορα, ιδέες κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ιδέες ή προτάσεις που αφορούν νέα ή βελτιωμένα προϊόντα, βελτιώσεις, ονόματα ή τεχνολογίες, εκστρατείες διαφήμισης και μάρκετινγκ, σχέδια ή άλλες προσφορές. Μην αποστέλλετε σε εμάς (ή σε οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους μας) οποιεσδήποτε αυτόκλητες ιδέες, προτάσεις, υλικά, εικόνες ή άλλες εργασίες σε οποιαδήποτε μορφή. Αν μας στείλετε οποιαδήποτε ιδέα η πρόταση, κατανοείτε και συμφωνείτε ότι οι ακόλουθοι όροι θα ισχύουν, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συνοδευτική επιστολή ή άλλους όρους που τα συνοδεύουν:

 • Η Dealber δεν έχει καμία υποχρέωση να επανεξετάζει οποιαδήποτε ιδέα ή πρόταση ή άλλο, ούτε να κρατήσει εμπιστευτικά οποιαδήποτε αυτών και

 • Η Dealber θα κατέχει, και θα μπορεί να χρησιμοποιεί και να αναδιανέμει τις ιδέες ή προτάσεις για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς περιορισμό και χωρίς καμία υποχρέωση να σας αναγνωρίσει ή να σας αποζημιώσει.

15. Διαδικασίες αναφοράς παραβάσεων

 • Διαδικασίες Αναφοράς Παραβάσεων. Εάν είστε ιδιοκτήτης των πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ή άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας (" Ιδιοκτήτης Πνευματικών Δικαιωμάτων") ή αν είστε εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος να ενεργεί εκ μέρους του Ιδιοκτήτη Πνευματικών Δικαιωμάτων (" Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος ") και θεωρείτε καλή τη πίστη ότι το υλικό ή τα προϊόντα στην Ιστοσελίδα παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα, εμπορικό σήμα ή άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας σε σχέση με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και θα θέλατε να το φέρετε εις την προσοχή της Dealber, μπορείτε να αναφέρετε την ανησυχία(ες) σας με την υποβολή της καταγγελίας σας εδώ.
 • Η Dealber διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει το δικαίωμα χρήσης της Ιστοσελίδας οποιουδήποτε, αν η Dealber θεωρήσει κατά την αποκλειστική κρίση της ότι η χρήση αυτή παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα κάποιου άλλου. Η Dealber μπορεί, υπό κατάλληλες συνθήκες και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να τερματίσει το δικό σας ή οποιουδήποτε τρίτου μέρους δικαίωμα πρόσβασης στην Ιστοσελίδα, αν η Dealber κρίνει ότι εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος είναι κατ’ επανάληψη παραβάτης. Αν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε υλικό έχει αναρτηθεί μέσω της Ιστοσελίδας από οποιονδήποτε τρίτο με τρόπο που συνιστά παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, και θα θέλατε να το φέρετε στην προσοχή της Dealber, θα πρέπει να παρέχετε τις ακόλουθες πληροφορίες: (α) μία ηλεκτρονική ή φυσική υπογραφή του προσώπου που είναι εξουσιοδοτημένο να ενεργεί για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του προστατευόμενου έργου (β) προσδιορισμό του προστατευόμενου έργου και το σημείο όπου φέρεται ότι προσβάλλει το έργο (γ) γραπτή δήλωση ότι έχετε την πεποίθηση ότι η αμφισβητούμενη χρήση δεν έχει εξουσιοδοτηθεί από τον ιδιοκτήτη ή το νόμο (δ) το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, τον αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και (ε) μια δήλωση από εσάς ότι οι ανωτέρω πληροφορίες στην ανακοίνωσή σας είναι ακριβείς και, υπό την ποινή της ψευδορκίας, ότι είστε ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή ο εξουσιοδοτημένος να ενεργεί για λογαριασμό του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

16. Αποποίηση Εγγύησης

Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με δική σας ευθύνη. Η Dealber, οι θυγατρικές ή συνεργάτες ή κάποιος από τους αντίστοιχους υπαλλήλους, αντιπροσώπους, εμπόρους, τα τρίτα μέρη παροχών περιεχόμενου ή των δανειοδοτών ή οποιωνδήποτε εκ των αρμόδιων οργάνων, διευθυντών, υπαλλήλων ή αντιπροσώπων της δεν εγγυάται ότι η χρήση του τόπου θα είναι αδιάλειπτη, ασφαλής, ελεύθερη από ιούς ή σφάλματα, ούτε εγγυώνται ως προς (α) τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της ιστοσελίδας, ή (β) την ακρίβεια, πληρότητα ή την αξιοπιστία της για (i) το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανόμενων, χωρίς περιορισμό, τις εμπορικές προσφορές, προϊόντα ή άλλα διαθέσιμα προγράμματα, (ii) περιγραφή των εμπορικών προσφορών, προϊόντων ή άλλων διαθέσιμων προγραμμάτων, ή (iii) περιεχόμενο χρήστη που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα και όλο το περιεχόμενο, το περιεχόμενο χρήστη και άλλες πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα, τις εμπορικές προσφορές, προϊόντα και άλλα διαθέσιμα προγράμματα προσβάσιμα ή διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας τα οποία καθίστανται προσβάσιμα ή διαθέσιμα "ως έχει" και "ως διατίθεται". Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η Dealber αποποιείται με το παρόν κάθε και όλων των δηλώσεων, εγγυήσεων και προϋποθέσεων, ρητών, σιωπηρών ή νόμιμων, ως προς τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή το περιεχόμενο, το περιεχόμενο χρήστη ή άλλες πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα ή τις εμπορικές προσφορές, προϊόντα ή άλλα διαθέσιμα προγράμματα προσβάσιμα από την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των διατάξεων του τίτλου, μη παραβίασης, μη παρέμβασης, εμπορευσιμότητας και ακαταλληλότητας για ένα συγκεκριμένο σκοπό, καθώς και σιωπηρών εγγυήσεων για οποιαδήποτε συναλλαγή στην ιστοσελίδα.

17. Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμια περιπτωση η dealber, οι θυγατρικες της ή καποιος απο τους υπαλληλους, διευθυντες, πρακτορες, εμπορους, εταιρους, παροχους περιεχομενου ή αδειοδοτες ή καποιο απο τα αρμοδια οργανα τους, διευθυντες, υπαλληλους, ή αντιπροσωπους, δεν ειναι υπευθυνοι για οποιαδηποτε εμμεση, τυχαια, ειδικη, αποθετικη, απωλεια κερδων, απωλεια επιχειρηματικων ή ποινικες ζημιες που προκυπτουν απο, σχετιζονται με οποιοδηποτε απο τα ακολουθα: (α) τη χρηση της ιστοσελιδας, το περιεχομενο, το περιεχομενο χρηστη, συμπεριλαμβανομενων , χωρις περιορισμο, οποιαδηποτε προσωπικη πληροφορια, καθως και καθε αλλη απο τις πληροφοριες που περιεχονται στην ιστοσελιδα ή που υποβληθηκε απο εσας στην ιστοσελιδα (β) την αδυναμια σας να χρησιμοποιησετε το site (γ) τροποποιηση ή διαγραφη του περιεχομενου που υποβαλλεται στην ιστοσελιδα (δ) οι εμπορικες προσφορες, προϊοντα και αλλα διαθεσιμα προγραμματα προσβασιμα ή διαθεσιμα μεσω της ιστοσελιδας (ε) οποιαδηποτε προϊοντα ή υπηρεσιες, εκτος απο τις εμπορικες προσφορες που αγοραστηκαν ή εληφθησαν απο εναν εμπορο (στ) αυτους τους ορους χρησης ή (ζ) καθε ακαταλληλη χρηση των πληροφοριων που παρεχετε στην ιστοσελιδα, συμπεριλαμβανομενων, χωρις περιορισμο, οποιασδηποτε προσωπικης πληροφοριας. Σε καμια περιπτωση η ευθυνη της dealber σε σχεση με μια εμπορικη προσφορα, προϊοντα και αλλα διαθεσιμα προγραμματα δεν θα υπερβαινει τα ποσα που πληρωθηκαν για το ισχυον κουπονι, προϊον ή υπηρεσια. Η συνολικη ευθυνη που προκυπτει απο ή σε σχεση με (α) - (ζ) ανωτερω δεν υπερβαινει τα ποσα που καταβληθηκαν απο εσας κατα την διαρκεια του εξαμηνου που προηγειται της ασκησεως οποιασδηποτε απαιτησης. Συμφωνειτε οτι οποιαδηποτε αιτια της δρασης που προκυπτει απο ή σε σχεση με (α) - (ζ) ανωτερω πρεπει να αρχισει μεσα σε ενα (1) ετος μετα την αιτια της δρασης, ή η αιτια της αγωγης ειναι μονιμως αδυνατη. Επειδη ορισμενες δικαιοδοσιες δεν επιτρεπουν περιορισμους σχετικα με τη διαρκεια μιας σιωπηρης εγγυησης, το συνολο ή ενα τμημα του παραπανω περιορισμου ενδεχεται να μην ισχυει για εσας.

18. Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες

Όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα ή στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Dealber, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά και συναινείτε να λαμβάνετε τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες που σχετίζονται με τη χρήση της Ιστοσελίδας. Θα επικοινωνούμε μαζί σας μέσω email ή αναρτώντας ειδοποιήσεις στην Ιστοσελίδα. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που παρέχονται σε εσάς ηλεκτρονικά ικανοποιούν οποιαδήποτε νομική απαίτηση ότι τέτοια επικοινωνία είναι έγγραφη. Ανακοινώσεις από εμάς θεωρούνται ότι έχουν παραδοθεί σε εσάς και ισχύουν, όταν αποστέλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε στην Ιστοσελίδα ή από την οποιαδήποτε μας στείλετε email.

19. Ιστοσελίδες Άλλων

Η Ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες που διατηρούνται από άλλα μέρη. Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά ως διευκόλυνση σε εσάς και όχι επειδή έχουμε επικυρώσει ή να έχουμε άποψη για το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων. Αποποιούμαστε ρητά οποιεσδήποτε παραστάσεις σχετικά με το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των υλικών αυτών των ιστοσελίδων ή τις πρακτικές απορρήτου των εν λόγω δικτυακών τόπων. Αν αποφασίσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους που συντηρούνται από άλλα μέρη, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια ή ευθύνη που προκαλείται ή που υποτίθεται ότι προκαλείται από ή σε σχέση με οποιαδήποτε χρήση ή την εξάρτηση από περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διατίθενται σε ή μέσω οποιασδήποτε τέτοιας συνδεδεμένης ιστοσελίδα ή πηγής.

20. Αποζημίωση

Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε την Dealber, τις θυγατρικές και τους συνεργάτες της και τους αντίστοιχους διευθυντές, τα στελέχη, τους υπαλλήλους και τους πράκτορές τους από και ενάντια σε όλες τις αξιώσεις και τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των αμοιβών των δικηγόρων, που προκύπτουν από, σχετίζονται με, ή σε σχέση με οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: (α) τυχόν προσφερόμενα είδη συναλλαγών ή προϊόντα που αγοράζονται από εσάς μέσω της Ιστοσελίδας ή τυχόν πρόσθετα προϊόντα ή υπηρεσίες που αγοράστηκαν ή αποκτήθηκαν από εσάς από τον έμπορο (β) οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη που υποβάλλεται ή δημοσιεύτηκε από εσάς, σε σχέση με την Ιστοσελίδα, ή οποιαδήποτε χρήση του δικτυακού τόπου κατά παράβαση αυτών των Όρων Χρήσης (γ) απάτη που διαπράττουν ή δόλο ή βαριά αμέλεια ή (δ) παραβίασή σας οποιασδήποτε εφαρμοστέας νομοθεσίας.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις αλληλεπιδράσεις σας με τους εμπόρους και τους άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας. Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, με το παρόν απελευθερώνετε την Dealber από οποιαδήποτε και όλες τις αξιώσεις ή ευθύνες σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία των Εμπόρων, ανεξάρτητα από το εάν το προϊόν ή η υπηρεσία είναι μια Εμπορική Προσφορά που διατίθενται μέσω της Ιστοσελίδας, κάθε πράξης ή παράλειψης Εμπόρων, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, αλλά δεν περιορίζονται σε τυχόν βλάβη που προκλήθηκε σε εσάς από τη δράση ή την αδράνεια των Εμπόρων, η αποτυχία ενός εμπόρου να συμμορφωθεί με την ισχύουσα νομοθεσία ή / και την αποτυχία να συμμορφωθεί με τους όρους της Εμπορικής Προσφοράς ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσιών που αγοράστηκαν ή αποκτήθηκαν από εσάς από τον Έμπορο, καθώς και κάθε συμπεριφορά, ομιλία ή περιεχομένου χρήστη, είτε online ή offline, οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους.

21. Ανωτέρα βία

Η Dealber πρέπει να απαλλαγεί από την απόδοση σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης, στο βαθμό που παρεμποδίζεται ή να καθυστερήσει από την εκτέλεση, εν όλω ή εν μέρει, ως αποτέλεσμα ενός γεγονότος ή σειράς γεγονότων που προκαλούνται από ή προκύπτουν από: (α) καιρικές συνθήκες ή άλλα στοιχεία της φύσης ή γεγονότων ανωτέρας βίας (β) πόλεμο, τρομοκρατικές ενέργειες, εξεγέρσεις, ταραχές, αστική διαταραχές ή εξέγερση (γ) καραντίνα ή εμπάργκο (δ) απεργίες (ε) σφάλμα στα ηλεκτρολογικά μέρη ( hardware ) του υπολογιστή ή σε δίκτυα ή σε προγράμματα λογισμικού ή (στ) άλλες αιτίες πέραν του εύλογου ελέγχου της Dealber.

22. Εκχώρηση

Δεν επιτρέπεται να εκχωρήσετε τους παρόντες Όρους Χρήσης, ή οποιοδήποτε δικαιώματα, δικαιώματα ή υποχρεώσεις, απευθείας από το νόμο ή με άλλο τρόπο, χωρίς τη ρητή έγγραφη άδεια της Dealber. Οποιαδήποτε απόπειρα εκχώρησης που δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους Όρους Χρήσης θα είναι άκυρη. Η Dealber μπορεί να εκχωρήσει τους παρόντες Όρους Χρήσης, εν όλω ή εν μέρει, σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

23. Συνολική Συμφωνία

Οι Όροι Χρήσης, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των ενσωματωμένων Όρων Πώλησης, Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και άλλων όρων που ενσωματώνονται μέσω παραπομπής, αποτελούν το σύνολο της συμφωνίας ανάμεσα σε εσάς και την Dealber σε σχέση με το αντικείμενο του παρόντος και υπερισχύει όλων των προηγούμενων ή σύγχρονων επικοινωνιών και προτάσεις, είτε προφορική ή γραπτή, ανάμεσα σε εσάς και την Dealber σε σχέση με το εν λόγω θέμα.

24. Ισχύουσα Νομοθεσία

Τυχόν διαφορές που προκύπτουν από ή σχετίζονται με αυτούς τους Όρους Χρήσης ή / και οποιαδήποτε χρήση από εσάς της Ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών Dealber διέπεται από τους νόμους της Ελλάδος, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη στην επιλογή των κανόνων δικαίου και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη σύγκρουσης αρχών δικαίου.

25. Επίλυση Διαφορών

Οποιαδήποτε διαφορά επιλύεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια της Αθήνας.

26. Διαδικασία τιμολόγησης

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε πρόσβαση σε σαφείς πληροφορίες σχετικά με τα τέλη και τις πληρωμές. Σας παρέχουμε ασφαλές περιβάλλον πληρωμής, κατά την πληρωμή τους με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας. Τα τιμολόγια εκδίδονται αυτόματα για τις πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω της Ιστοσελίδας, η οποία εξασφαλίζει τον μοναδικό ασφαλή τρόπο αγοράς. Τα τιμολόγια περιέχουν επαρκείς λεπτομέρειες για τα αγαθά και αναφέρουν με σαφήνεια τις υπηρεσίες για τις οποίες χρεώνεται ο καταναλωτής. Το τιμολόγιο και το εκπτωτικό κουπόνι αποστέλλεται αμέσως μετά την πληρωμή, στην διεύθυνση e-mail που έχετε καταχωρήσει.

27. Πρόσθετες γνωστοποιήσεις

Καμία παραίτηση από εσάς ή από την Dealber οποιασδήποτε παραβίασης ή αθέτησης ή μη άσκηση οποιουδήποτε δικαιώματος που επιτρέπονται βάσει των παρόντων Όρων Χρήσης είναι μια παραίτηση από οποιαδήποτε προηγούμενη ή μεταγενέστερης παραβίασης ή αθέτησης ή παραίτηση ή την απώλεια των τυχόν παρόμοια ή μελλοντικά δικαιώματα που απορρέουν Όροι μας Χρήση. Οι επικεφαλίδες των ενοτήτων που χρησιμοποιούνται στο παρόν είναι μόνο για διευκόλυνση και δεν έχουν καμία νομική ισχύ ή αποτέλεσμα. Εάν ένα δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας κρίνει οποιαδήποτε διάταξη των Όρων Χρήσης άκυρη, η ακυρότητα αυτή δεν θίγει την εκτελεστότητα των λοιπών διατάξεων που περιέχονται σε αυτούς τους Όρους Χρήσης, και τα υπόλοιπα τμήματα των Όρων Χρήσης θα παραμένουν σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τελευταία ενημέρωση: 25 Ιουνίου 2016

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων («Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων») εξηγεί πώς η Dealber χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας και ισχύει για όλους όσους χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας www.dealber.gr , ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα ιδιοκτησίας της Dealber , από κινητές εφαρμογές, ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, διαδραστικές λειτουργίες, υπηρεσίες online, ή οποιαδήποτε online δραστηριότητας ιδιοκτησίας μας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενσωματώνεται στους Όρους Χρήσης, οι οποίοι ισχύουν επίσης όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας.

1. Είδη και τύποι πληροφοριών που συλλέγουμε

Συλλέγουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών στοιχείων σας στις κατωτέρω ενδεικτικές περιπτώσεις:

 • Όταν κάνετε χρήση και έχετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας

 • Όταν κάνετε εγγραφή, γίνεστε μέλος ή απλά δημιουργείτε έναν λογαριασμό στην Ιστοσελίδα μας

 • Όταν διαβάζετε ή απαντάτε σε κάποιο από τα e-mails μας

 • Όταν επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης ή άλλο μέσο υποστήριξης

 • Όταν δίνετε πληροφορίες για συμμετοχή σε αλλά προγράμματα που δίνονται από ή σε συνεργασία με άλλους Εταιρικούς Συνεργάτες

 • Όταν επισκέπτεστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που προβάλει περιεχόμενο ή διαφημίσεις μας

 • Όταν αγοράσετε προϊόντα ή υπηρεσίες από την Ιστοσελίδα μας

 • Όταν σχολιάσετε ή συνδεθείτε στην Ιστοσελίδα μας μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης

 • Όταν σχολιάσετε σε Διαδραστικές Κοινότητες

 • Όταν δώσετε πληροφορίες στους προμηθευτές μας

2. Οι επιλογές σας

Πιστεύουμε ότι ωφελείστε από μια πιο "προσωπική εμπειρία αναζήτησης" όταν ξέρουμε περισσότερα για εσάς και τι σας αρέσει. Ωστόσο, μπορείτε να περιορίσετε τις πληροφορίες που δίνετε στη Dealber, καθώς και την επικοινωνία που σας στέλνει η Dealber.

(α) e-mail εμπορικού ενδιαφέροντος

Μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε e-mail εμπορικού ενδιαφέροντος από εμάς ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται στα e-mail που σας στέλνουμε, κάνοντας εγγραφή στο λογαριασμό σας και προσαρμόζοντας τις προτιμήσεις σας ανάλογα. Σημειώστε δε ότι ακόμα και αν διαγραφείτε από τα email εμπορικού ενδιαφέροντος, μπορούμε ακόμα να σας στείλουμε e-mail, μη εμπορικού ενδιαφέροντος, αλλά να σχετίζονται με το λογαριασμό σας και τις συναλλαγές σας με την Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις εγγραφής, οποιαδήποτε στιγμή.

(β) Εντοπισμός και πολιτική των Cookies

Μπορείτε να επιλέξετε το πώς το πρόγραμμα περιήγησης σας διαχειρίζεται τα Cookies, προσαρμόζοντας τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και ρυθμίσεις ασφαλείας. Τα προγράμματα περιήγησης διαφέρουν, οπότε δείτε τις συγκεκριμένες οδηγίες για να μάθετε για την πολιτική των Cookies και άλλων θεμάτων ασφαλείας που μπορεί να είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να κάνετε εξαιρεθείτε, ώστε να μην λαμβάνετε ενημερώσεις και διαφημίσεις από Dealber ή από "τρίτους", παρακαλούμε ελέγξτε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας για περισσότερες πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε μη προσωποπαγείς πληροφορίες για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με διαφημίσεις βασισμένες στα ενδιαφέροντά σας από δικτυακούς τόπους τρίτων. Οι διαφημίσεις προσωπικού ενδιαφέροντος που δίνονται από το Dealber σε ιστότοπους τρίτων εμφανίζονται στο εικονίδιο AdChoices. Αν προτιμάτε να μην λαμβάνετε διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος από το Dealber μέσω δικτυακών τόπων τρίτων, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Επιλογές Διαφημίσεων, που θα σας κατευθύνει προς τη σελίδα του Dealber [Οι διαφημίσεις μου] και μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη διαφημίσεων που παρουσιάζει το Dealber

(γ) Δεδομένα Συσκευής

Μπορείτε να διαχειριστείτε την κινητή συσκευή σας και το πρόγραμμα περιήγησης για κάθε συγκεκριμένη συσκευή Data with Dealber, καθώς και το πώς το πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας χειρίζεται τα Cookies προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου και της ασφάλειας στην κινητή συσκευή σας. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες που παρέχονται από τον παροχέα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας ή τον κατασκευαστή της συσκευής σας για να μάθετε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας.

(δ) Email από Επαγγελματικούς Συνεργάτες

Εάν επιθυμείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη προσφορών απευθείας από τους συνεργάτες μας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες εξαίρεσης στα μηνύματα που σας στέλνουν.

3. Πώς το Dealber κάνει χρήση των πληροφοριών

Εμείς (ή εκ μέρους των προμηθευτών μας), κάνουμε χρήση των πληροφοριών που συλλέγουμε όπως αυτό παρουσιάζεται στην ενότητα Δήλωση Προσωπικών Δεδομένων, για:

 • Την λειτουργία, συντήρηση και βελτίωση της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας, καθώς και για άλλα σχετικά προγράμματα

 • Να σας παρέχουμε διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος και προσφορών για προϊόντα και υπηρεσίες από εμάς και από τη συμμετοχή Εμπορικών Συνεργατών

 • Την διευκόλυνση και ολοκλήρωση των παραγγελιών στην Ιστοσελίδα και σε άλλα προγράμματα για παράδειγμα, για τα κουπόνια Dealber και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης εξαργύρωσης

 • Την αξιολόγηση και την καταλληλότητα για ορισμένα είδη προσφορών, προϊόντων ή των υπηρεσιών που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, αναλύοντας την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης

 • Να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και την ζήτησή σας

 • Ανάλυση στοιχείων και διεξαγωγή έρευνας πελατών

 • Να επικοινωνήσουμε και να σας παρέχουμε συμπληρωματικές πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σχετικά με το Dealber και τους Επαγγελματικούς Συνεργάτες μας Κάποιες φορές συνδυάζοντας τις πληροφορίες αυτές με πληροφορίες από άλλες πηγές

 • Να σας στείλουμε υπενθυμίσεις, τεχνικές ανακοινώσεις, ενημερώσεις, ειδοποιήσεις ασφαλείας, υποστήριξη και διοικητική αλληλογραφία, δελτία παροχής υπηρεσιών, μηνύματα μάρκετινγκ και πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης και της πληροφόρησης άλλων Επιχειρηματικών Εταίρων

 • Την χορήγηση ανταμοιβών, έρευνες, κληρώσεις, διαγωνισμούς ή άλλες προωθητικές ενέργειες ή γεγονότα που γίνονται από εμάς ή από τους συνεργάτες μας

 • Να μπορούμε να διαχειριστούμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες, όπως την διαχείριση της ιστοσελίδας, την διαχείριση του φόρουμ, ολοκληρώσεις, αναλυτικά στοιχεία, την πρόληψη απάτης και την εφαρμογή των εταιρικών μας υποχρεώσεων και των Όρων Χρήσης ή για την συμμόρφωση με τους νόμους

 • Να σας επιτρέπεται να υποβάλετε αίτηση για θέση εργασίας, να δημοσιεύσετε ένα βίντεο ή να εγγραφείτε στις ειδικές προσφορές από εμπόρους, επιχειρηματικούς εταίρους ή τρίτα μέρη, μέσω της ιστοσελίδας και άλλων προγραμμάτων

 • Να βελτιώσουμε τις πληροφορίες που έχουμε για εσάς, άμεσα ή από άλλες πηγές για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε και να καθορίσουμε καλύτερα τα ενδιαφέροντά σας

4. Πότε και γιατί το Dealber γνωστοποιεί πληροφορίες

Εμείς (ή οι προμηθευτές που λειτουργούν για λογαριασμό μας) μπορεί να κοινοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες σας όπως μόνο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο:

 • Με οποιονδήποτε συνεργάτη του Dealber , οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν τις προσωπικές πληροφορίες για σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 • Με τους προμηθευτές μας, ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την προστασία των Προσωπικών Πληροφοριών

 • Για αναφορά ή συλλογή πληροφοριών για οφειλές προς εμάς ή των συνεργατών μας

 • Με τους άμεσους συνεργάτες μας

  • Με όσους συνεργάτες προσφέρουμε από κοινού προϊόντα και υπηρεσίες

  • Για να διευκολυνθεί μια άμεση σχέση μαζί σας, ακόμη και σε σχέση με οποιοδήποτε πρόγραμμα διαχειρίζόμαστε για λογαριασμό του συνεργάτη μας

  • Για να είναι δυνατή η ηλεκτρονική επικοινωνία με εσάς για μια αγορά, μια χορηγία ανταμοιβής, μια προσφορά, ένα διαγωνισμό, ένα πρόγραμμα ή άλλη δραστηριότητα στην οποία έχετε επιλέξει να συμμετάσχετε

  • Σε βαθμό που έχετε αγοράσει ή εξαργυρώσει ένα Dealber κουπόνι, αγαθά ή υπηρεσίες που προσφέρονται από συνεργάτη ή συμμετέχετε σε μια προσφορά, ανταμοιβές, διαγωνισμό ή άλλη δραστηριότητα ή άλλα προγράμματα χορηγίας ή προσφέρονται μέσω Dealber για λογαριασμό συνεργάτη με αγοραστή του Dealber ή οποιοδήποτε από τους συνεργάτες του Dealber (ή τα περιουσιακά τους στοιχεία)

 • Για συμμόρφωση με την έννομη τάξη και τις κυβερνητικές διατάξεις ή όπως απαιτείται για να υποστηριχθεί ο έλεγχος, τη συμμόρφωση και τις λειτουργίες της εταιρικής διακυβέρνησης

 • Για την καταπολέμηση απάτης ή εγκληματικής δραστηριότητας, προστασίας των δικαιωμάτων μας ή των συνεργατών μας, τους χρήστες και τους συνεργάτες ή ως μέρος των νομικών διαδικασιών που επηρεάζουν Dealber

 • Ως απάντηση σε μια κλήτευση ή σε παρόμοια νομική διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, των ρυθμιστικών αρχών και των δικαστηρίων των Ηνωμένων Πολιτείων και σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε Dealber

 • Με τη συγκατάθεσή σας ή όπως αλλιώς απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο

 • Με τη συγκατάθεσή σας ή όπως αλλιώς απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο

Ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας να υιοθετήσουν και να δημοσιεύσουν τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Επίσης, η χρήση των προσωπικών πληροφοριών που λαμβάνονται μέσω Dealber διέπεται από τις πολιτικές απορρήτου και δεν υπόκειται στον έλεγχο μας.

Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε μη προσωποπαγείς πληροφορίες για τους ίδιους λόγους που θα μπορούσαμε να μοιραστούμε προσωπικές πληροφορίες με Επιχειρηματικούς Εταίρους για δική τους ανάλυση και έρευνα για να διευκολυνθεί το στοχευμένο περιεχόμενο και τις διαφημίσεις ή με υπηρεσία προβολής διαφημίσεων τρίτων ώστε να τοποθετήσουν τις διαφημίσεις ή / και διαφημίσεις των εμπόρων μας ή Εμπορικών Συνεργατών στην ιστοσελίδα μας και στις ιστοσελίδες τρίτων, ώστε να αναλύσει την αποτελεσματικότητα αυτών των διαφημίσεων

Δεν μοιραζόμαστε Προσωπικές Πληροφορίες με υπηρεσία προβολής διαφημίσεων τρίτων. Ωστόσο, οι υπηρεσίες προβολής διαφημίσεων τρίτων μπορεί να συλλέγουν αυτόματα μη αναγνωρισμένες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και άλλες ιστοσελίδες, την διεύθυνση της συσκευής σας, του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα. Αυτό γίνεται με τη χρήση Cookies, clear gifs και άλλες τεχνολογίες. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, ώστε να δοθούν διαφημίσεις που απευθύνονται στα ενδιαφέροντά σας και να γίνει καλύτερα κατανοητό για τη χρήση και τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα και τις άλλες ιστοσελίδες που παρακολουθούνται από τρίτους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν καλύπτει τις μεθόδους συλλογής ή τη χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται από υπηρεσίες προβολής διαφημίσεων τρίτων και το Dealber δεν είναι υπεύθυνο για clear gifs σε διαφημίσεις τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε τις πολιτικές απορρήτου ή τις δηλώσεις των τρίτων διαφημιστικών εταιριών, ώστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των Cookies και άλλων τεχνολογιών. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πρακτική ώστε να γνωρίζετε τις επιλογές σας σχετικά με το να μην έχετε την πληροφορία αυτή από τρίτους διαφημιστές.

6. Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Το Dealber εφάρμοζει ένα πρόγραμμα ασφαλείας των πληροφοριών που περιέχει τις διοικητικές, τεχνικές και τρόπους ελέγχου που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία προσωπικών πληροφοριών. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία κρυπτογράφησης βιομηχανικού προτύπου για την εξασφάλιση των Οικονομικών Πληροφοριών Λογαριασμού. Καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την ασφάλεια στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο privacy@dealber.com.

7. Πρόσβαση και Διόρθωση Προσωπικών Στοιχείων

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, ενημέρωση και διαγραφή των πληροφοριών που παρέχονται σε εμάς, από τη διαχείριση των πληροφοριών αυτών μέσω του online λογαριασμού σας ή στέλνοντας μας ένα email στο privacy@dealber.com. Η διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων, μας βοηθά στο να διασφαλίσουμε ότι εμείς, οι συνεργάτες μας και οι επιχειρηματικοί εταίροι, σας προσφέρουμε τις προσφορές που είναι πιο σχετικές με εσάς.

Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό Dealber σας ή έχετε άλλες ερωτήσεις ή αιτήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη διαχείριση των συνδρομών σας, απενεργοποίηση του λογαριασμού σας και αφαίρεση του ενεργού προφίλ σας, δεν θα μπορούμε πάντα να διαγράψουμε τα παρελθοντικά αρχεία, αλληλεπιδράσεις και συναλλαγές. Για παράδειγμα, είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε αρχεία που σχετίζονται με τις προηγούμενες αγορές στην ιστοσελίδα, για την χρηματοοικονομική πληροφόρηση και για λόγους συμμόρφωσης

Θα διατηρήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας για όσο χρονικό διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός ή όπως απαιτείται για να σας παρέχουμε υπηρεσίες και να τηρηθεί αρχείο συναλλαγών σας για σκοπούς χρηματοοικονομικής πληροφόρησης. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό ή το αίτημά σας που δεν χρησιμοποιείται πλέον για τις προσωπικές πληροφορίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@dealber.com. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπου είναι απαραίτητο για την συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις, την επίλυση διαφορών και εφαρμογή των συμφωνιών μας.

8. Κοινωνικά Δίκτυα

Περιοχές Κοινωνικών Δικτύων

Η ιστοσελίδα μπορεί να είναι προσβάσιμη απευθείας ή μέσω συνδέσεων με περιοχές όπου μπορείτε να είστε σε θέση να επικοινωνείτε με άλλους, να δημοσιεύσετε στο κοινό πληροφορίες, πίνακες συζητήσεων ή blogs, για προϊόντα προς αναθεώρηση και εμπόρους και να υποβάλουν το περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης. Πριν από την δημοσιεύση σε αυτούς τους τομείς, διαβάστε παρακάτω.

Κοινωνικά Δίκτυα

Μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα διαπιστευτήρια κοινωνικών δίκτυων. Για να διαχειριστείτε την ανταλλαγή ορισμένων προσωπικών πληροφοριών μαζί μας όταν συνδεθείτε μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης ή αιτήσεων, δείτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τις ρυθμίσεις της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ή την γενικότερη εφαρμογή.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδέσετε τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, στο λογαριασμό εμπόρου σας. Μόλις εγγραφείτε με το Dealber και συνδεθείτε με κοινωνικό δίκτυο, θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτόματα την πρόσφατη δραστηριότητα του Dealber στο κοινωνικό σας δίκτυο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις συνδέσεις στα κοινωνικά δίκτυα από την επιλογή "Συνδέσεις" στο λογαριασμό του Dealber σας.

Συνεχίζοντας μέσα από οποιοδήποτε από τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να χορηγήσετε στο Dealber δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα στοιχεία των πληροφοριών του προφίλ σας στα δίκτυα που έχετε στη διάθεσή σας, να μοιραστούν και να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους του κοινωνικού δικτύου και της χρήσης στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

9. Πρακτικές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τρίτων

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει μόνο τη χρήση και την κοινοποίηση των πληροφοριών από Dealber μέσω της δραστηριότητες σας με την Ιστοσελίδα. Άλλες ιστοσελίδες που μπορεί να είναι προσβάσιμες μέσω συνδέσμων από την ιστοσελίδα και άλλα προγράμματα, μπορεί να έχουν τις δικές τους δηλώσεις απορρήτου και τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών και χρήσης, καθώς και τις πρακτικές γνωστοποίησης. Οι επιχειρήσεις συνεργάτες μας μπορεί επίσης να έχουν τις δικές τους δηλώσεις απορρήτου. Σας συνιστούμε να εξοικειωθείτε με τις δηλώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από αυτά τα μέρη πριν την παροχή πληροφοριών ή εκμεταλλευόμενοι μια χορηγία ή προσφορά.

10. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Ανηλίκων

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για ενήλικες. Με τη χρήση της Dealber, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ ετών και κατανοείτε ότι θα πρέπει να είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ ετών, ώστε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να αγοράσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα διαγράψουμε αμέσως πληροφορίες που σχετίζονται με οποιονδήποτε λογαριασμό αποκτήθηκε από ένα εγγεγραμμένο χρήστη που δεν είναι τουλάχιστον δεκαοκτώ ετών.

11. Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλια σχετικά με τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων ή την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@dealber.com.

Παρακαλούμε δώστε μας έως 30 ημέρες για την απάντηση.

12. Γλωσσάριο Όρων

Συνεργατικό μέλος νοείται μια εταιρεία που ανήκει, άμεσα ή έμμεσα, από την Dealber ή που ελέγχεται από ή βρίσκεται υπό κοινό έλεγχο από Dealber, Inc., και περιλαμβάνει επίσης κοινοπραξίες που έχουν συναφθεί από την Dealber ή / και των θυγατρικών της

Επιχειρηματικοί Συνεργάτες νοούνται συλλογικά, τρίτοι με τους οποίους διεξάγουμε συνεργασίες, όπως έμποροι, συν-έμποροι, διανομείς και μεταπωλητές.

Δεδομένα Συσκεύης είναι οι πληροφορίες σχετικά με μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση, χρήση, ή αλληλεπίδραση με την ιστοσελίδα, όπως ο τύπος του λειτουργικού συστήματος ή το μοντέλο της κινητής συσκευής, τον τύπο του browser, τον τομέα, καθώς και άλλες ρυθμίσεις συστήματος, τη γλώσσα του συστήματός σας και τη χώρα και ζώνη ώρας συσκευή σας, γεωγραφική τοποθεσία, μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής ή άλλο αναγνωριστικό συσκευής, φορέα τηλεφωνίας και την πλατφόρμα λογισμικού της συσκευής και τις πληροφορίες του firmware.

Μη Αναγνώρισμένες Πληροφορίες νοούνται οι πληροφορίες που από μόνες τους δεν μπορούν να σας αναγνωρίσουν, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων από τα cookies, Pixel Ετικέτες και web beacons και δεδομένων της συσκευής. Οι Μη Αναγνωρισμένες Πληροφορίες μπορεί να προέρχονται από προσωπικές πληροφορίες.

Κοινωνικά Δίκτυα συλλογικά, οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή οι λογαριασμοί, φόρουμ, πίνακες ανακοινώσεων, ομάδες συζήτησης, chat rooms ή άλλες μέθοδοι επικοινωνίας που μπορούν να προσφερθούν ή να συνδέονται μέσω της ιστοσελίδας.

Άλλα Προγράμματα σημαίνει ειδικά προγράμματα, χαρακτηριστικά και λειτουργίες στην ιστοσελίδα μας ή άλλες co-branded ιστοσελίδες με τους επιχειρηματικούς εταίρους που ελέγχουν και έχουν ειδικούς όρους χρήσης που ισχύουν για τέτοια ειδικά προγράμματα, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητά τους.

Άλλες Πηγές είναι οι πηγές πληροφοριών που παρέχουν νόμιμα στη Dealber τα στοιχεία σας και οι οποίες είναι εκτός του πεδίου εφαρμογής της παρούσας Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά τη στιγμή της συλλογής τους.

Προσωπικές Πληροφορίες νοούνται οι πληροφορίες σχετικά με εσάς οι οποίες προσδιορίζονται συγκεκριμένα ή όταν συνδυάζονται με άλλες πληροφορίες που έχουμε και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας. Αυτό περιλαμβάνει τους ακόλουθους τύπους πληροφοριών:

 • Πληροφορίες Επικοινωνίας: το όνομά σας, η διεύθυνση αποστολής, διεύθυνση e-mail , λογαριασμοί και όνομα κοινωνικής δικτύωσης του χρήστη, αριθμός τηλεφώνου ή άλλες διευθύνσεις στις οποίες μπορείτε να λάβετε επικοινωνίες.

 • Επιπλέον Πληροφορίες: πληροφορίες που μας επιτρέπουν να καθορίσουμε τον τρόπο ζωής, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που σχετίζονται με την τοποθεσία σας (επαρχία, πόλη ή γειτονιά), περιοχές ενδιαφέροντος, είδη συναλλαγών που σας ενδιαφέρουν, πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αλληλεπιδράσεών σας με τα κοινωνικά δίκτυα, δημογραφικές πληροφορίες (π.χ. ημερομηνία γέννησης, ηλικία, φύλο), πληροφορίες σχετικά με τα πρόσωπα για τα οποία έχετε αγοράσει Dealber κουπόνια ως δώρα ή που έχουν αγοράσει Dealber κουπόνια ως δώρα για εσάς και πληροφορίες σχετικά με τους φίλους που έχετε αναφέρει ή σας έχουν παραπέμψει

 • Πληροφορίες Συναλλαγής: πληροφορίες που παρέχετε όταν έρχεστε σε επαφή με εμάς και την ιστοσελίδα μας, όπως τα Dealber κουπόνια που σας ενδιαφέρουν, αγορά και εξαργύρωση κουπονιού, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλες επικοινωνίες και πώς αλληλοεπιδρούν με συνεργάτες και τους προμηθευτές μας και

 • Χρηματοοικονομικές Πληροφορίες: πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς, όπως απαιτείται για την επεξεργασία των πληρωμών για τα Dealber κουπόνια ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που αγοράζετε, ή όπως προβλέπεται από εσάς για την συμμετοχή σας σε προαιρετικές υπηρεσίες και προγράμματα, όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας, ημερομηνία λήξης και τον αριθμό επαλήθευσης της κάρτας.

Pixel Tags and Web Beacons σημαίνει μικροσκοπικές εικόνες γραφικών που τοποθετούνται σε ιστοσελίδες ή σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, που επιτρέπουν να διαπιστωθεί αν έχετε εκτελέσει συγκεκριμένες ενέργειες.

Third-Party Ad-Servers σημαίνει προμηθευτές και λοιπούς τρίτους που παρέχουν την τεχνολογία για να τοποθετήσουν τις διαφημίσεις στις ιστοσελίδες και να παρακολουθείτε την απόδοση των διαφημίσεων.

Εργαλεία Προμηθευτών, συλλογικά, από τρίτους που εκτελούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες για λογαριασμό της Dealber, όπως η επεξεργασία των συναλλαγών, τιμολόγησης, αλληλογραφίας, υπηρεσίες επικοινωνίας (e-mail, διαφημιστικό ταχυδρομείο κλπ), για την εμπορία, για την επεξεργασία των δεδομένων και analytics, συντήρηση, συλλογές ή διαχείρισης διαφημίσεων.

13. Ποια είναι η πολιτική των Cookies

Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα της Dealber ή κάνετε χρήση των Υπηρεσιών της, η Dealber και οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες του χρησιμοποιούν τα Cookies για συλλογή πληροφοριών. Η πολιτική των Cookies δηλώνει πως εμείς και οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας, κάνουμε χρήση αυτών όταν αλληλεπιδράτε με τον δικτυακό μας τόπο ή με τις υπηρεσίες μας, μέσα από αυτόν. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την πολιτική αυτή. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες της Dealber, συμφωνείτε με τους όρους πολιτικής των Cookies. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η παρούσα πολιτική Cookies είναι μέρος της δήλωσης μας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων μας και θα πρέπει να διαβάζονται μαζί με τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η δική μας Δήλωση Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί τι κάνουμε (και τι όχι) με τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών, που μπορεί να συλλέξουμε σχετικά με εσάς. Παρακαλούμε διαβάστε και για την Δήλωση Προσωπικών Δεδομένων και την πολιτική των Cookies.

14. Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Η πολιτική μας για την Επιστροφή Χρημάτων

Το κουπόνι σας μπορεί πάντα να εξαργυρωθεί από τον έμπορο που το εξέδωσε τουλάχιστον για το ποσό που καταβλήθηκε εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται στο εκάστοτε κουπόνι. Μπορείτε να αιτηθείτε την επιστροφή της αξίας του κουπονιού εντός χρονικού διαστήματος δεκατεσσάρων (14) ημερών, για οποιοδήποτε λόγο. Μετά από το χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών, η Dealber δεν θα επιστρέψει την αξία κανενός κουπονιού και όλες οι πωλήσεις είναι τελικές, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από την Dealber. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, η Εταιρία υποχρεούται να σας αποδώσει εντός 14 ημερών το τίμημα που εισέπραξε για την ηλεκτρονική αγορά με το ίδιο μέσον που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή της. Σε περίπτωση που η εξόφληση έγινε με κατάθεση σε τράπεζα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντός 60 ημερών, σημειώνοντας IBAN, το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου και την τράπεζα την οποία αφορά.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage


Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφής χρημάτων, παρακαλούμε κάντε κλικ
εδώ

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, παρακαλούμε στείλετε το μήνυμα σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, παρακαλούμε στείλετε το μήνυμα σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση support@dealber.gr ή καλέστε μας στο Τμήμα Υποστήριξης Πελατών +30 216 80 09 803 από Δευτέρα ως Παρασκευή 12.00-16.00

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ευχαριστούμε!

© 2015-2017, Dealber, All Rights Reserved