Συνεργαστείτε με εμάς

Ήρθε η ώρα να επεκτείνεις την επιχείρησή σου!

Αποτελεσματικό Marketing Μετρήσιμα αποτελέσματα

Αποτελεσματικό Μarketing Μετρήσιμα αποτελέσματα Ικανοποιημένοι επιχειρηματίες Είτε ψάχνετε για νέους πελάτες, γρήγορες και εύκολες online κρατήσεις, έναν τρόπο να ενισχύσετε την διαδικτυακή σας παρουσία ή ένα δυναμικό αλλά ταυτόχρονα απλό σύστημα πωλήσεων εμείς έχουμε την λύση που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας! Κάντε αυτό που έκαναν και τόσοι άλλοι προμηθευτές και βρήκαν νέους πελάτες, ανέπτυξαν το όνομα της επιχείρησής τους και αύξησαν το κέρδος τους χωρίς κανένα κόστος εκ των προτέρων.

 • Διαφήμιση που πραγματικά λειτουργεί

  Ραδιόφωνο, τύπος, τηλεόραση -τίποτα δεν σας φέρνει πελάτες με την ταχύτητα, προσβασιμότητα και δύναμη μίας Dealber διαφημιστικής καμπάνιας. Επιπλέον δεν υπάρχει κόστος εκ των προτέρων. Δοκιμάστε να ζητήσετε το ίδιο πράγμα από τα άλλα εμπορικά κανάλια σας!

 • Ασυναγώνιστη Υποστήριξη και Προώθηση

  Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την έκθεση και τα αποτελέμσατα που θέλετε. Πείτε μας πόσους πελάτες χρειάζεστε και εμείς θα σας προσφέρουμε ένα εύρος online, email, mobile και social promotion για να φτάσετε τους στόχους σας.

 • Πιστοί νέοι πελάτες, γενναιόδωροι καταναλωτές με Επιρροή

  Οι Dealber πελάτες είναι συλλέκτες νέων εμπειρειών αλλά πιστοί στα μέρη που αγαπούν. Είναι πάντα έτοιμοι να διαθέσουν περισσότερα σε τοπικές επιχειρήσεις και να μοιραστούν τα αγαπημένα τους μέρη με τους φίλους τους.

 • Υποστήριξη εμπόρων

  Παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε σε κάθε βήμα. Προσφέρουμε ό,τι είναι αναγκαίο για να έχετε μία επιτυχημένη Dealber εμπειρεία και να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα.

 • Διαχείρηση καμπάνιας

  Εξαργυρώστε Dealber κουπόνια ονομαστικά, αποκτήστε πολύτιμες γνώμες πελατών, παρακολουθήστε την επιτυχία των προωθήσεών σας και δείτε σχόλια πελατών με τα εργαλεία Διαχείρησης Καμπάνιας που σας παρέχουμε.

 • Συμβουλές για τοπικές επιχειρήσεις

  Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης ψάχνετε νέους και αποτελεσματικούς τρόπους για να διοικήσετε και να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Με την εμπειρεία που θα αποκτήσετε από την συνεργασία με περισσότερους από 650,000 εμπόρους παγκοσμίως, έχουμε αναπτύξει αυτά τα άρθρα για να σας βοηθήσουν με τα πάντα από το marketing ως την οικονομική πολιτκή.

Φαγητό; Καφέ;

© 2015-2017, Dealber, All Rights Reserved